Definitieve oplossing

Wij zorgen dat de boktor definitief geen schade meer aanricht

In heel Nederland

Wij zijn actief in alle provincies in Nederland. Dat betekent dat wij je helpen waar je ook woont

Advies

Wij adviseren je zodat je nieuwe problemen kunt voorkomen.

Definitief afrekenen met houtworm

Voorkom blijvende schade aan houten constructies in jouw woning, bedrijfspand of stal!

Het valt je op dat er schade ontstaat aan houten constructies. Denk bijvoorbeeld aan hout in een woning, bedrijfspand, kerk of ander gebouw. Houten constructies zoals meubels, vloeren, kozijnen en balken zijn aangetast door de houtworm en je wilt dit probleem nu definitief opgelost hebben!

Dat is terecht! Wat je namelijk absoluut niet wilt is dat de houtworm kans krijgt om nog meer schade aan te richten.

Wellicht heb je zelf al eens geprobeerd om iets aan dit probleem te doen maar is dat wat je probeert te doen niet effectief. De problemen blijven bestaan.

Mijn naam is Tijmen van Steeg, eigenaar van houtwormbestrijdingen.nl. In de afgelopen 10 jaar hebben wij voor honderden mensen de problemen met houtworm definitief opgelost.

10+ jaar
ervaring in het vak
Aktief
in heel NL
Url 5001
gecertificeerd
EVM
gecertificeerd
EVM vakbekwaamheid zonder reg nr..jpg

Samenwerken?

Natuurlijk kun je zelf aan de slag gaan met de bestrijding van houtworm. In een deel van de gevallen zal dit ook helpen wanneer je hier tijdig bij bent. Toch adviseren wij je om te werken met een vakkundig professional. 

Zeker wanneer er al sprake is van serieuze schade is het buitengewoon raadzaam om te werken met iemand die de kneepjes van het vak kent. Hier komt bij dat de bestrijding van de houtworm vaak gebeurd met chemische stoffen. Wij hebben de ervaring en de materialen in huis om dit netjes te verwerken zonder dat dit gevaar oplevert.

Samenwerken?