Definitief afrekenen met houtworm

Wij lossen dit probleem vakkundig voor je op!

Over houtwormbestrijdingen

Missie

Over onze missie kunnen we heel simpel zijn. Is er sprake van overlast door houtworm of boktor dan zorgen wij dat de overlast verdwijnt. We hebben de kennis en ervaring in huis om dit vakkundig te verzorgen.

 

Samenwerken met een vakbekwaam ongediertebestrijder

Wij zijn gecertificeerd als ongediertebestrijder.

 

'Proces is ook zeer snel en netjes uitgevoerd'

Wij hebben in de buurt van Nunspeet een monumentale boerderij gekocht waarvan het gebint het mooiste onderdeel van de boerderij is. 

Onze eerste stap was het conserveren van het gebint. Hiervoor hebben we contact opgenomen met Tijmen van Steeg. 

Hij is voor ons aan de slag gegaan en zijn collega heeft alles gezandstraalt en daarna heeft Tijmen het behandeld tegen houtworm. Het is echt onvoorstelbaar zo mooi het gebint hieruit gekomen is. Heel mooi blank hout en gelukkig nu goed bewaard voor de komende jaren. Proces is ook zeer snel en netjes uitgevoerd. 

Wij zijn hier heel blij mee en kunnen Tijmen aanraden voor bewerking en conserveren. 

Piet en Anje Grin
'Buitenleven vakantie woningen.'

Binnen Staatsbosbeheer ben ik verantwoordelijk voor het vastgoed van 55 vakantiewoningen.

Omdat deze woningen onder andere in de bossen op de Veluwe staan, hebben wij regelmatig overlast van plaagdieren. Ik heb Tijmen leren kennen bij een vliegen probleem. Door zijn professionele aanpak, wisten we om welke vliegen het ging en heeft Tijmen een plan gemaakt en naar tevredenheid uitgevoerd.

De relatie was ontstaan.

Naast het bestrijden van muizen, wantsen, wespen en vliegen gebruiken we ook Thijmen ook voor het bestrijden van houtworm en boktor.
Veelal krijgt Tijmen van ons een aanvraag, hij gaat kijken en bespreekt telefonisch een plan van aanpak. In enkele gevallen doet een aannemer het voorwerk waardoor de houtworm tot de kern bestreden kan worden.

Kortom of het nu gaat om het bestrijden van grote, vliegende of kleine plaagdieren, wij gebruiken Tijmen naar alle tevredenheid.

Zijn service gaat stopt ook niet om 17:00 uur en hier zijn wij als Staatsbosbeheer en onze gasten van Buitenlevenvakanties. zeer blij mee.

Michel van Driel: Rayonmanager | Staatsbosbeheer Beleven en Benutten
'Steekwoorden: punctueel, betrouwbaar, vakkundig, beschaafd, klantgericht, flexibel, prijsbewust.'

Het moment waarop je denkt te zien dat je houtworm in je huis hebt, is een angstig moment. Vooral alle onzekerheid: hoe erg is het, waar zit het, wat kan ik doen, hoe snel moet ik dat doen, bezorgde mij onrustige nachten. Gelukkig vond ik Tijmen van Steeg. Direct na ons eerste e-mail contact, hebben wij een afspraak gemaakt voor een inspectie. Hij heeft de situatie grondig opgenomen en een heldere uitleg gegeven over de te volgen stappen. Dat hij aangaf dat het geen acute actie, maar wel op korte termijn vereiste, gaf rust. Hij had begrip voor mijn situatie - mijn kelder moest leeg - en daar is het plan op aangepast. Hij gaf ook nog praktische tips, zoals een container voor de deur en het verwijderen van nutteloze plafonddelen. We kozen een voorjaarsvakantie. Kort voordien meldde hij dat hij een beter bestrijdingsmiddel had gevonden, met een kortere luchttijd zodat ik de kelder eerder weer kon inrichten. Precies als afgesproken was hij ter plaatse en hij heeft zijn werk afgerond binnen de gestelde tijd. Ik had helaas ook een rattenprobleem en daar heeft hij zonder meerkosten ook mee geholpen. Ik heb niets teveel betaald.  Boven alles is Tijmen een aardige, beschaafde man met veel vakkennis en een héél behulpzame insteek. En je drinkt en gezellige kop koffie met hem.

Melvin van Kuilenburg

'Geen bangmakerij. Nuchtere feiten'

Gelukkig bleek het loos alarm toon ik de ongediertebestrijder over de vloer kreeg. Zenuwachtig geworden door houtworm en boktor in de schuur dacht ik dat deze mogelijk ook in huis gekomen zouden zijn. Daar waar een collega onderneming een stuk uit de fundering wilde wegnemen om goed door de kruipruimte te kunnen gaan en een rapport wilde schrijven en op basis daarvan aan de slag te willen gaan kwam dit bedrijf gewoon langs. In alle rust deed in dit geval Tijmen de inspectie. Kalm ging hij de woning door. Hij constateerde geen ongedierte en stelde mij gerust. Daarnaast wist hij mij te informeren over mijn vloer, de status ervan (goed) en hoe vaak het nodig is om te controleren. In ons geval niet vaak. Geen bangmakerij. Nuchtere feiten. Dit bedrijf zal ik met een gerust hart bellen wanneer er een keer wel ongedierte blijkt te zijn. Bijvoorbeeld een wespennest.

Hartelijke groet,

Liesbeth uit Putten

Liesbeth uit Putten
'Schaffelaar Erf Barneveld'

Bij het transformeren en uitbreiden van De Veldschuur naar een restaurant op het Schaffelaar Erf Barneveld  is de bedoeling dat de oude autentieke houten delen van het gebouw  in tact blijven.

Tijmen heeft ervoor gezorgd dat ook de komende generaties kunnen blijven genieten van dit moois. Door een vakkundige behandeling tegen schadelijke invloeden van ongedierte toe te passen. 

En tijdens zijn adviesgesprek vooraf gaf hij aan dat in ons geval het laten stralen van het oude houtwerk mogelijke een goede optie was. Wel zo hygiënisch omdat het om een eeuwenoude veldschuur gaat waar binnenkort gasten zitten te eten... Dat hebben we ook gelijk maar laten doen. 

Henry Arends
'Ook al wonen we aan de andere kant van het land'

Bij het verbouwen kwamen we erachter dat we forse last van houtworm door het gehele huis hadden. Met de handen in haar zijn we in contact met Tijmen gekomen. Ook al wonen we aan de andere kant van het land, hij stond er binnen een dag en heeft ons ongelofelijk goed geholpen. Omdat de overlast zo hardnekkig was is hij een paar maanden later teruggekomen om ons te verzekeren dat we een houtworm-vrij huis houden. Hij heeft ons van het juiste advies voorzien, onderzoek naar ander ongedierte gedaan en dat alles tegen een correcte prijs. Vanwege het vermoeden van zwam heeft hij ons ook die gehele procedure uit handen genomen. Wat een klantgerichte vakman! Behulpzaam, vriendelijk en zeer kundig! 

Saskia van der Drift

Dit zeggen onze klanten

''Flexibel en deskundig''

Nadat wij begonnen zijn aan de verbouwing en renovatie van onze woonboerderij bleek toch wel wat houtworm actief te zijn. Via internet kwamen we in contact met Tijmen van de Steeg. 

Op korte termijn kon een afspraak gemaakt worden voor inventarisatie en kostenopgave. Daarbij gaf Tijmen goede adviezen en kwam deskundig over. Adviseerde over het te gebruiken middel en welke oppervlakten behandeld moesten worden. We hebben zelf de te behandelen oppervlakten vuil- en stofvrij gemaakt. De prijs viel ons erg mee, gezien het grote oppervlak wat behandeld moest worden. 

Ook was Tijmen flexibel: omdat we met deadlines te maken hadden, kon hij zelfs de afspraak naar een dag eerder verzetten, waar we erg blij mee waren. In 1 dag was de klus geklaard. Nog een dag de ramen en deuren opengezet om alle damp weg te laten waaien en we konden weer aan de slag in ons huis. We hebben ook garantie gekregen. We zijn super tevreden en bevelen zijn dienst van harte aan!

Stoutenburg Noord
''Tijmen bleek een echte specialist''

Voor ons was prijs één ding maar vakmanschap minstens zo belangrijk. Tijmen bleek een echte specialist.

Op basis van onze omschrijving en foto's van de te behandelen ruimte wist hij ons te vertellen dat we geen houtworm hadden maar boktorren (auw!).

Eenmaal aan het werk bleek er meer werk aan de winkel dan had kunnen worden voorzien, omdat voor ons onzichtbare delen ook bleken te zijn aangedaan en/of preventief behandeld moesten worden.

Daar kwam zwaar lichamelijk werk bij kijken, maar dat werd keurig en zonder morren uitgevoerd

Werner
''Grondige aanpak''

Onze woonboerderij hebben we nu ruim 50 jaar in de familie. Een boerderij zonder houtworm is bijzonder, en ook wij moesten in de loop der jaren houtworm bestrijden.

Enkele jaren terug op nieuw, maar de houtworm bleef toen helaas niet lang weg. Toen de wanhoop ons nabij was omdat de muurplaten ook aangetast bleken, kwamen we een jaar terug in contact met Tijmen van Steeg.

Met zijn grondige aanpak, o.a. door de boeiborden te verwijderen en de muurplaten te injecteren, is alles voor de komende jaren weer beschermd.

Inmiddels heeft Tijmen dit jaar, onze zolder en schuur ook een grondige behandeling gegeven, die zo kenmerkend is voor zijn werk.

"Vakmanschap is Meesterschap", zoals in vroeger tijden zouden we kunnen zeggen.

Harry

'schikt zich naar de situatie.'

we hebben Tijmen leren kennen als een professionele partij die ons monumentale pand verlost heeft van hout rot

Tijmen is naast professioneel ook erg geduldig en snapt als niet alles in een keer kan..hij schikt zich naar de situatie.

wij kunnen zijn service van harte aanbevelen

A. T. (Haarlem)
'Komt zijn afspraken stipt na.'

Tijmen heeft bij ons zeer deskundig en netjes gewerkt in de preventieve bestrijding van houtworm en boktor. Tijmen komt zijn afspraken stipt na en is ook nog een aardige en toegankelijke persoonlijkheid. 

Bij een volgend vraagstuk zullen wij zeker weer Tijmen benaderen!

 

Erik en Astrid van Ginkel, Warnsveld
'Geeft helder advies'

Tijmen is rustige en vakbekwame professional, die na een grondige voorinspectie exact weet wat er moet gebeuren. Hij is flexibel en denkt met je mee en geeft helder advies. We zijn erg blij met zijn gedreven aanpak, waarbij hij in onze gekochte woonboerderij preventief houtworm en boktor heeft bestreden. We bevelen zijn diensten dan ook van harte aan.

Barry Stegeman, Holten

'Houtworm / Boktor Inspectie'

We hebben last van boktor, behoorlijk onzichtbaar en dus Tijmen gebeld voor een vrijblijvend advies. Plezierig gesprek, kundig advies en wij kunnen weer verder. Dank!

Jan-Willem, Amsterdam
'Goede en snelle inspectie'

Bedankt Tijmen voor het goede en snelle advies voor de bestrijding van houtworm. Ook fijn dat het middel snel geleverd kon worden.
We zijn de behandeling met succes begonnen.

Groet, Bertus.

Bertus, Hilversum
'Vakbekwaam, snel (!) afspraken nakomend'

Vakbekwaam, snel (!) afspraken nakomend, Tijmen van Steeg is een plezierige vakman. De offerte voor de bestrijding van houtworm in mijn begane grond vloer via de kruipruimte was snel binnen en de uitvoering was ook snel en perfect geregeld. Werkte ieder bedrijf maar zo!

Binnenkort maak ik een afspraak voor de garage.

Jan A. te Leiden

'Met andere woorden: ontzettend bedankt!'

Hoi Tijmen,

Graag wil ik je nog even middels deze weg hartelijk danken voor de dienst die je geleverd hebt! Het contact was uiterst prettig en je dacht enorm goed met ons mee. Je was binnen een paar dagen beschikbaar en hebt ook nog de plafonds meegenomen; wat een service!

Met andere woorden: ontzettend bedankt!

Groet,

Gijs

Gijs
''
''
Bel direct 0621276531