Injecteren ter bestrijding van houtworm of boktor

Wanneer je overlast hebt door de houtworm of de boktor dan kun je qua bestrijding kiezen voor het injecteren van het hout waarin de insecten zich genesteld hebben. Houtwormbestrijdingen.nl kan dit voor je verzorgen.

Zo herken je de houtworm of boktor

Wanneer je het volgende herkent is de kans groot dat de houtworm of boktor zich een weg baant in een houten constructie:

  1. er zitten gaatjes in houten constructies die er niet horen te zitten
  2. je ziet dat houten constructies zijn aangevreten
  3. je herkent het knagende geluid van de boktor
  4. je ziet beestjes (kevers of larven dus)
  5. je ziet restjes hout onder houten constructies, dit noemen we boormeel.

Lees ook: zo herken je de houtworm

Wanneer kies je voor injecteren?

Wanneer de houtworm zich diep in het hout genesteld heeft is injecteren een goede optie.

Wij helpen je ...

Houtwormbestrijdingen verzorgt de bestrijding van de houtworm en de bestrijding van de boktor. Binnen no-time is het probleem met de houtworm opgelost. Wil je meer weten?

Wij kunnen jou helpen met

Direct contact

Dit zeggen onze klanten:

'Flexibel en deskundig'

Nadat wij begonnen zijn aan de verbouwing en renovatie van onze woonboerderij bleek toch wel wat houtworm actief te zijn. Via internet kwamen we in contact met Tijmen van de Steeg. 

Op korte termijn kon een afspraak gemaakt worden voor inventarisatie en kostenopgave. Daarbij gaf Tijmen goede adviezen en kwam deskundig over. Adviseerde over het te gebruiken middel en welke oppervlakten behandeld moesten worden. We hebben zelf de te behandelen oppervlakten vuil- en stofvrij gemaakt. De prijs viel ons erg mee, gezien het grote oppervlak wat behandeld moest worden. 

Ook was Tijmen flexibel: omdat we met deadlines te maken hadden, kon hij zelfs de afspraak naar een dag eerder verzetten, waar we erg blij mee waren. In 1 dag was de klus geklaard. Nog een dag de ramen en deuren opengezet om alle damp weg te laten waaien en we konden weer aan de slag in ons huis. We hebben ook garantie gekregen. We zijn super tevreden en bevelen zijn dienst van harte aan!

Stoutenburg Noord
'Tijmen bleek een echte specialist'

Voor ons was prijs één ding maar vakmanschap minstens zo belangrijk. Tijmen bleek een echte specialist.

Op basis van onze omschrijving en foto's van de te behandelen ruimte wist hij ons te vertellen dat we geen houtworm hadden maar boktorren (auw!).

Eenmaal aan het werk bleek er meer werk aan de winkel dan had kunnen worden voorzien, omdat voor ons onzichtbare delen ook bleken te zijn aangedaan en/of preventief behandeld moesten worden.

Daar kwam zwaar lichamelijk werk bij kijken, maar dat werk keurig en zonder morren uitgevoerd.

Werner
'Grondige aanpak'

Onze woonboerderij hebben we nu ruim 50 jaar in de familie. Een boerderij zonder houtworm is bijzonder, en ook wij moesten in de loop der jaren houtworm bestrijden.

Enkele jaren terug op nieuw, maar de houtworm bleef toen helaas niet lang weg. Toen de wanhoop ons nabij was omdat de muurplaten ook aangetast bleken, kwamen we een jaar terug in contact met Tijmen van Steeg.

Met zijn grondige aanpak, o.a. door de boeiborden te verwijderen en de muurplaten te injecteren, is alles voor de komende jaren weer beschermd.

Inmiddels heeft Tijmen dit jaar, onze zolder en schuur ook een grondige behandeling gegeven, die zo kenmerkend is voor zijn werk.

"Vakmanschap is Meesterschap", zoals in vroeger tijden zouden we kunnen zeggen.

Harry
Bel direct 0621276531